Geef je weerstand een BOOST tijdens de herfstdagen met deze 5 kruiden theeën.

Kamille 50 gram

€ 3,99

Kamille 50 gram

€ 3,99

Kamille thee is niet alleen een heerlijke zachte bloementhee met haar ontspannende werking maar is tevens ook ontstekkingsremmend, ontspannend voor de maag en darmen, verzachtend bij keelpijn, hoest en verkoudheid, verlichtend bij nervositeit en ondersteunend herstel van de huid bij huidklachten. Een thee die heerlijk is om in huis te hebben in periodes waarbij griep op de loer ligt.

Zetadvies 100 graden, 5 minuten trekken

* Bij zwangerschap drink niet meer dan 2 kopjes per dag

* Deze kruid is geschikt en geliefd bij kinderen.

Cittroengras ook wel Sereh genoemd heeft een smaakmix van citroen en limoen. Het is verfrissend en een echte oppeper. Je kunt citroengras puur drinken maar ook toevoegen aan andere thee. Het is cafeïne / theïne vrij. Citroengras wordt oa gebruikt bij griep, koorts, hoest, buikpijn, diabetes, spijsvertering.

Zetadvies 100 graden, trektijd 10 minuten

Brandnetel 50 gram

€ 3,99

Brandnetel 50 gram

€ 3,99

Brandnetel thee heeft verschillende gezondheids voordelen zoals reinigend, bloedzuiverend, vocht afdrijvend, mooie stralende huid en goed tegen allergieën zoals bijvoorbeeld hooikoorts.

Zetadvies 100 graden, 7 minuten laten trekken

* Bij zwangerschap drink niet meer dan 2 kopjes per dag

* Afgeraden bij kinderen onder de 12 jaar.

Gember 50 gram

€ 3,99

Gember 50 gram

€ 3,99

Hou je ook zo van gember thee? Deze gezonde kruidenthee is eenvoudig klaar te maken. Je hoeft alleen maar een schepje met  stukjes gedroogde gember in jouw theepot te doen en heet water erop te gieten.  Gember bevordert de spijsvertering en zorgt voor een energie boost.

Zetadvies 100 graden, 6 minuten laten trekken.

* Bij zwangerschap drink niet meer dan 2 kopjes per dag

* Afgeraden bij kinderen onder de 6 jaar.

Deze thee bestaande uit venkelzaadjes heeft een zoetige anijsachtige smaak. En biedt ontspanning bij buikklachten, darmklachten, krampen en winderigheid.

Zetadvies 100 graden - 12 min trekken

Let op: ga bij medische klachten altijd naar een arts