Samen genieten ... bij elkaar of misschien op afstand, een ding is zeker, met deze unieke familiethee ben je altijd samen verbonden!

 

Hallo, voor diegene die op deze pagina terecht zijn gekomen en mij nog niet kennen ...

Ik ben Benita Roetman, een theesommelier uit Kudelstaart.

Speciaal voor dorpen en bedrijven vertaal ik hun kenmerken en geschiedenis om in thee ingrediënten. Dit doe ik vanuit het oogpunt om mensen met elkaar te verbinden.

Tevens wordt je met een een gepersonaliseerd theeblik met persoonlijke afbeelding niet gauw vergeten. De ontvanger kan nog vele uren en dagen nagenieten.

 

Hoe tof zou het zijn als niet alleen bedrijven met hun klanten worden verbonden en dorpelingen met hun dorp, maar ook familieleden met elkaar doormiddel van een eigen familiethee?

 

Vandaar dat ik een oproep deed op social media aan jullie met echte Aalsmeerse / Kudelstaartse achternamen. Misschien heet je Alderden, Eveleens, Harting, Jongkind, Maarse, Maarsen, Mantel, Pannekoek, Spaargaren, Tas, van der Laarse,  van der Schilden, van Zijverden, Vreken en Wegman. Of heb je een andere achternaam die ook een eigen thee verdiend!

 

Het idee is om speciaal voor de feestdagen dit jaar voor jouw familie een persoonlijk thee te maken.  Een heerlijke thee in een theeblik met daarop jullie gezin / familie / ouderlijk huis of overgrootouders erop, 

 

Ik zie het al helemaal voor me ... onder de kerstboom staat straks voor iedereen een bijzonder uniek persoonlijk familie cadeau. Zodat oma in het verzorgingstehuis, je nicht  die net op kamers is en voor tante en oom die samen met hun drie kinderen thuis kunnen nagenieten van dit unieke familie cadeau. 

Een ding is zeker, het wordt een heerlijke persoonlijke thee waar nog lang door alle familieleden over wordt nagepraat en van genoten. 

 

Omdat ik het belangrijk vind, dat voor elke familie een persoonlijk theeblik haalbaar is, biedt ik verschillende opties aan in verschillende prijsklasse.

 

Benieuwd naar wat ik voor jullie. familie kan betekenen? Vul onderstaand formulier in dan stuur ik u geheel vrijblijvend informatie toe.

Groetjes Benita, Theesommelier en onderneemster van Thee & Kaart (Kudelstaart)