Aalsmeer, een prachtig dorp met een waanzinnig mooie poel, geflankeerd door een statige watertoren. Overal zie je de Aalsmeerde vlag wapperen vroeger bij de bloemencorso, tegenwoordig nog de feestweek en de pramenrace. 

Juist die vlag inspireerde mij om de Aalsmeerse historie te vertalen naar thee.

En zo ontstond deze heerlijke theemelange waarin je de aarde, het blad en de aardbei kunt terugvinden. Een thee die met liefde gegeven en gedronken wordt.

Een thee die symbool staat voor de Aalsmeerse aardbeienplanten welke in 1850 zeer belangrijk waren in Aalsmeer.

Een blikje met een bijzondere theemelange, waarin je de elementen van Amstelveen terugziet.

Ik heb gekozen om de volgende parken van Amstelveen terug te laten komen in de thee: Het Broersepark, De Braak, Dr.J.P.Thijssepark (groene thee) en het Bloesempark in het Amsterdamse bos (Jasmijnbloesem en de bamboe bladeren).

Een park waar elk verliefd stel uit de omgeving is geweest.

Een symbool voor de rode kleur van liefde (framboos).

in 1996 kwam ik in het prachtige dorp Kudelstaart wonen.Ik was verwonderd over de hemel die elke avond oranje kleurde door de verlichting van de bloemenkwekerijen die Kudelstaart omarmen. Deze kasverlichting, de "kom-in-de-kas-dagen" en alle bloemenstalletjes aan de weg hebben mij doen inspireren om dit prachtige dorp te vertalen in een smaakvolle thee .

En zo ontstond deze heerlijke theemelange waarin verschillende soorten bloemen symbool staan voor dit prachtige dorp. Een thee waarbij je geluk ervaart als je het cadeau geeft of drinkt.