Ondersteunende kruiden bij afvallen:

Gember:

Gember is een verwarmende kruid die een ontstekingsremmende eigenschap heeft. Gember zorg ervoor dat de darmen kalmeren en ontspant het darmkanaal. Hierdoor kan voedsel zich makkelijker voortbewegen waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. 

Gember zorgt ervoor dat je je sneller vol voelt. Eet je gauw iets te veel? Drink dan voor de maaltijd een kop gember thee!

Kaneel:

Kaneel heeft boordevol antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen.

Drink je elke ochtend een kopje kaneel thee, dan verhoog je jouw stofwisseling wat kan zorgen voor een snellere gewichtsverlies.

Kaneel heeft een regulerend effect op de bloedsuikerspiegel,  het geeft een verzadigd gevoel en voorkomt troost eten.

Brandnetel:

Hou je veel vocht vast? Dan is brandnetelthee echt iets voor jou!  Brandnetel. thee geeft je tevens een vol gevoel, waardoor je minder naar de verkeerde voeding grijpt. 

Appel:

Appel zit vol met antioxidanten, vitamines en mineralen. En de zuren die in de appel zitten ondersteunend de vetverbranding. 

Venkel:

Venkel helpt je bij het onderdrukken van het hongergevoel. Het zorgt ervan ook voor dat je minder behoefte hebt aan snoepen en voorkomt eetbuiten.

Hibiscus:

Hibiscus stimuleert de metabolisme en helpt het lichaam bij vetverbranding. Hibiscus thee wordt gemaakt van de gedroogde bloemen van de. hibiscus plant. Het heeft een verfrissende en levendige smaak en intense rode. kleur. 

Yunnan Green:

Groene thee bevat veel antioxidanten, stimuleert de vochtafdrijving en. stimuleert  de spijsvertering en vetverbranding.

Natuurlijk is het belangrijk om deze theeën te combineren met een gezonde leefstijl en dagelijkse lichaamsbeweging.

Om zo een optimaal resultaat te bereiken!

Kruidenthee recept:

Appel Kaneel thee:

2. delen  appel stukjes

1/4 deel kaneel stukjes

Slank:

1 deel hibiscus

1 deel venkel

1 deel appel. stukjes

1/4 deel kaneel stukjes