Jij bent gek op allerlei soorten kruiden en specerijen en geniet dan ook van een kop thee met vele verschillende soorten erin

Speciaal voor jou heeft Thee & Kaart deze theeën uitgekozen. De mate is een milde kruiden thee met tonen van zoethout en anijs. En de Rooibos Chai is voor echte kruiden liefhebber die van meer pit houdt. Hoe langer je deze thee trekt hoe intenser de smaak. Laat je de thee kort trekken dan is hij romiger van smaak.

Maté is een thee van jonge blaadjes en knoppen van de matéplant. Het was een belangrijk product in de periode dat thee nog erg kostbaar was. En werd ook wel gebruikt als aternatief voor alcohol. Deze maté melange bestaat uit maté, anijs, rozenbottel, venkel, braamblad , berkblad en zoethout. Een heerlijke zoet frisse kruidenthee.

Zetadvies 100 graden, 5 minuten

Uitverkocht

Rooibos Chai Sinaasappel 50 gram

€ 3,99
Uitverkocht

Rooibos Chai Sinaasappel 50 gram

€ 3,99

Hou je van specerijen maar niet van de krachtige smaak van Chai, dan is dit jou thee! Deze thee is namelijk door de toevoeging van sinaasappel en rooibos een heerlijke subtiele specerijen thee.                                                Een thee die je echt doet verbazen en ook zeker de moeite waard is om eens te proberen. Vrij van cafeïne / theïne.

Zetadvies 100 graden, 2 minuten

Hoe langer je deze thee laat trekken hoe kruidiger de smaakt wordt.