Aalsmeer:

Aalsmeer, een prachtig dorp met een waanzinnig mooie poel, geflankeerd door een statige watertoren. Overal zie je de Aalsmeerde vlag wapperen vroeger bij de bloemencorso, tegenwoordig nog de feestweek en de pramenrace. 

Juist die vlag inspireerde mij om de Aalsmeerse historie te vertalen naar thee.

En zo ontstond deze heerlijke theemelange waarin je de aarde, het blad en de aardbei kunt terugvinden. Een thee die met liefde gegeven en gedronken wordt.

Een thee die symbool staat voor de Aalsmeerse aardbeienplanten welke in 1850 zeer belangrijk waren in Aalsmeer.

Een gelukje door de brievenbus! Wie wil dat nou niet ontvangen?

 

Deze kleinde doosjes met daarop de Watertoren (Aalsmeer ) of de haven (Kudelstaart) kunnen met de gewone post mee worden verzonden aangezien ze door de brievenbus passen.

Een doosje bevat een buisje met daarin de desbetreffende dorpsthee,  een theefilter om de thee in te doen en een kaartje met zetadvies.

 

Aalsmeer = Aalsmeerse Liefde thee

Kudelstaart = Kudelstaarts geluk thee

Kudelstaart

in 1996 kwam ik in het prachtige dorp Kudelstaart wonen.Ik was verwonderd over de hemel die elke avond oranje kleurde door de verlichting van de bloemenkwekerijen die Kudelstaart omarmen. Deze kasverlichting, de "kom-in-de-kas-dagen" en alle bloemenstalletjes aan de weg hebben mij doen inspireren om dit prachtige dorp te vertalen in een smaakvolle thee .

En zo ontstond deze heerlijke theemelange waarin verschillende soorten bloemen symbool staan voor dit prachtige dorp. Een thee waarbij je geluk ervaart als je het cadeau geeft of drinkt.

Verstuur Kudelstaarts Geluk!

In dit leuke Kudelstaart doosje waarop de Haven van Kudelstaart staat zit een buisje met Kudelstaarts geluk thee, een theefilter en een kaartje met zetadvies. 

Dit doosje kan door de brievenbus. Een echt gelukje om te versturen.

 

* let op: op de foto van binnenkant zie je een theebuisje, hierin zit een andere thee. Je krijgt wel Kudelstaarts Geluk thee geleverd.