Premium thee

Misschien is het je opgevallen, dat ik regelmatig spreek en schrijf over Premium thee. Maar wat is eigenlijk Premium thee? Dit is thee van hoogste kwaliteit, waarbij de theebladeren handmatig worden geplukt en verwerkt. Hierdoor worden de beste bladeren geplukt. De theeplukkers weten precies wanneer ze het theeblad wel of niet kunnen plukken. Dat gebeurd natuurlijk niet met machinale pluk. Ook verdiend het theeblad om goed te worden behandeld. We willen tenslotte geen thee met meuk erin. Dus worden er geen gifstoffen gebruikt die schadelijk zijn voor het theeblad en natuurlijk voor de theeplukkers en onszelf. 

Wist je dat ... ik zelf alle thee etiketten ontwerp? Dit doe ik graag in de avond uren, wanneer het rustig is in huis. En zoals je ziet ben ik gek op vrolijke kleuren. 

Inmiddels is Thee & Kaart bekend in de dorpen Aalsmeer en Kudelstaart. Dit komt mede door de thee-lijn van Thee & Kaart, waarin de historie van deze dorpen zijn vertaald in thee. Naast deze twee vaste theelijnen zijn er ook andere thee soorten in de webwinkel en winkels te vinden. Regelmatig komen er nieuwe thee soorten bij.