BINNENKORT VERKRIJGBAAR BIJ THEE & KAART ... NEDERLANDS EERSTE HERBS & TEA MAGAZINE !!!

Het HERBS & TEA magazine speciaal gemaakt voor en door

echte kruiden en theeliefhebbers.

Dit is het allereerste magazine welke bestaat uit verschillende recepten van kruidentheeën die gemaakt zijn door kruiden/thee liefhebbers tijdens de kruidenworkshop van Thee & Kaart.

Ook worden er verschillende kruiden in het zonnetje gezet en kun je lezen wat juist deze kruid zo uniek maakt. Dit zijn kruiden welke ook zijn gebruikt in de recepten

 

Ontdek de favoriete kruiden recepten van kruiden/thee liefhebbers gewoon zoals jij en ik.

Ik geloof heel erg in de kracht van kennis delen, simpele samenstellingen van kruiden met een verbluffend effect,  

Nieuwe smaken ontdekken door te ervaren en te experimenten en vooral met elkaar te delen!

 

BONUS MATERIAAL SPECIAAL VOOR DE HERBS & TEA LEZERS:

In het magazine vindt je meerdere QR codes. Wanneer je deze met de camera van je mobiel scant kom je terecht op een speciale gedeelte van de website van Thee & Kaart welke extra informatie / video documenten bevat. 

 

Benieuwd naar de kruidenworkshop?

Vind alle informatie hieronder.

 

Liefs Benita

Wil je op de hoogte blijven van dit magazine? Vul dan onderstaand formulier in.

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met jouw zintuigen. Wist je dat jouw zintuigen precies weet welke kruiden jij nodig hebt op dit  . Door met je ogen dicht aan kruiden te ruiken, zal je verbaasd zijn wat er voor persoonlijke kruiden voorkeur uit komt waarmee jij jouw unieke kruidenthee mee gaat maken.

We zijn in het dagelijks leven gericht op kijken en het horen van een kruidennaam. Waarbij je gelijk een mening vormt over deze kruiden. Maar wanneer je met je ogen dicht gaat ruiken aan kruiden, gaat er een nieuwe wereld voor je open.

En zo ontstaat er een unieke persoonlijke kruidenthee.                  Een kruidenthee die jouw zal doen verrassen van geur en smaak! 

Onder begeleiding van theesommelier Benita ga jij jouw kruidenthee samenstellen adv hoeveelheden per kruid. Waarna er een proefronde komt, zodat je nog even de smaak kunt fine tune op jouw persoonlijke voorkeur. Daarna maak je jouw persoonlijke kruidenthee welke je meeneemt naar huis.

Zodat jij nog lang thuis kunt nagenieten van deze heerlijke en bijzondere workshop.

De workshop duurt c.a 2 uur, inclusief kruidenthee en iets lekkers.