Tijdens deze workshop worden jouw zintuigen op de proef gesteld. Wist je dat jouw zintuigen precies weten welke kruiden jij op dat moment nodig hebt? Door met gesloten ogen aan kruiden te ruiken, ontdek je verrassende persoonlijke voorkeuren waarmee jij jouw unieke kruidenthee gaat samenstellen.

In ons dagelijks leven zijn we vaak gefocust op zien en het horen van kruidennamen. Hierdoor vormen we snel een oordeel over deze kruiden. Maar wanneer je met gesloten ogen ruikt aan kruiden, opent zich een nieuwe wereld voor je.

Dit resulteert in een unieke, persoonlijke kruidenthee die je zal verrassen met zijn aroma en smaak!

Onder begeleiding van theesommelier Benita ga je aan de slag met het samenstellen van jouw kruidenthee, waarbij de juiste hoeveelheden per kruid worden afgewogen. Na een proefronde, waarbij je de smaak nog kunt finetunen naar jouw persoonlijke voorkeur, maak je jouw eigen kruidenthee die je mee naar huis neemt.

Op die manier kun je thuis nog lang genieten van deze heerlijke en bijzondere workshop.

De workshop duurt ongeveer 2 uur, inclusief kruidenthee en iets lekkers.

Ik kan niet op bovengenoemde workshops datums.

En wil graag op de hoogte blijven van nieuwe datums. 

Aanmelden voor de workshop:
Je aanmelding is pas definitief na online betaling van de workshop. Hierboven zie je de ticket die je in je winkelmandje kunt plaatsen.

 

Annuleren van de workshop:
Bij annulering kun je een vervanger laten deelnemen aan de workshop of binnen 2 weken na de workshopdatum een theepakket ter waarde van de workshopkosten ophalen in het theeatelier. Verzending van het theepakket is ook mogelijk, waarbij verzendkosten in rekening worden gebracht.

Wil jij samen met jouw vriendinnen, familie, collega's of andere gezellige mensen deze workshop volgen? Vul dan het onderstaande formulier in en geef jullie voorkeur voor dag en tijd aan. Ik neem dan contact met je op.

 

#vrijgezellenfeest #familiedag #vriendinnenuitje #Aalsmeer #Kudedelstaart #Nederland