Ontdek de Magie van Kruiden

Stap binnen in een wereld van geur en smaak tijdens onze bijzondere workshop, waar jouw zintuigen op de proef worden gesteld. Wist je dat jouw zintuigen precies weten welke kruiden je op dat moment nodig hebt? Sluit je ogen en laat je leiden door de aroma’s van diverse kruiden. Ontdek verrassende persoonlijke voorkeuren en stel jouw eigen unieke kruidenthee samen!

 

In ons dagelijks leven vertrouwen we vaak op wat we zien en horen, waardoor we snel oordelen over kruiden. Maar wanneer je met gesloten ogen ruikt, opent zich een nieuwe wereld voor je. Laat je verrassen door de kracht van je reukzin en ervaar hoe intuïtief je zintuigen zijn.

Onder de deskundige begeleiding van theesommelier Benita leer je de kunst van het samenstellen van kruidenthee. Weeg de juiste hoeveelheden van verschillende kruiden af en verfijn de smaak tijdens het proeven, zodat je de perfecte blend creëert. Aan het einde van de workshop neem je jouw eigen kruidenthee mee naar huis, een persoonlijke creatie die je nog lang zult koesteren.

Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en is inclusief heerlijke kruidentheeën en iets lekkers. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te leren en iets nieuws te ontdekken. Laat je inspireren en verrassen – meld je aan en beleef deze unieke ervaring!

 

Tijdens deze workshop worden jouw zintuigen op de proef gesteld. Door met gesloten ogen aan kruiden te ruiken, ontdek je verrassende persoonlijke voorkeuren en stel je jouw unieke kruidenthee samen. Onder begeleiding van theesommelier Benita leer je de juiste hoeveelheden kruiden af te wegen en finetunen naar jouw smaak. Na de proefronde neem je jouw eigen kruidenthee mee naar huis, zodat je nog lang kunt genieten van deze bijzondere ervaring. De workshop duurt ongeveer 2 uur, inclusief kruidenthee en iets lekkers.

Aanmelden voor de workshop:

Wil je deelnemen aan onze workshop? Geweldig! Hier is hoe je je kunt aanmelden:

1. Selecteer je ticket: Bovenaan deze pagina vind je de beschikbare tickets voor de workshop. Kies het ticket en plaats het in je winkelmandje.

2. Online betaling: Je aanmelding is pas definitief na de online betaling van de workshop. Volg de stappen in het betalingsproces om je plek te reserveren.

Zo eenvoudig is het! Zodra de betaling is voltooid, ben je verzekerd van deelname aan de workshop. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

Annuleren van de workshop:

Het kan gebeuren dat je onverwacht je deelname aan de workshop moet annuleren. Geen zorgen, wij bieden je enkele opties om het goed te maken:

1. Vervanger sturen: Kun je niet meer deelnemen? Laat iemand anders in jouw plaats deelnemen aan de workshop. Zo hoef je niks te missen en kan jouw plek toch benut worden.

2. Theepakket ophalen: Als je binnen 2 weken na de workshopdatum ons theeatelier bezoekt, ontvang je een prachtig theepakket ter waarde van de workshopkosten. Zo geniet je alsnog van een heerlijke thee-ervaring.

3. Verzending van het theepakket: Wil je liever het theepakket thuis ontvangen? Dat kan ook! We sturen het pakket graag naar je op. Houd er rekening mee dat er verzendkosten in rekening worden gebracht.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop, en we doen ons best om je tegemoet te komen bij annulering. Heb je nog vragen of wil je iets bespreken? Neem gerust contact met ons op.   Stuur een mail naar: info@thee-kaart.nl

Met een groep de workshop doen?

Wil je samen met vriendinnen, familie, collega's of een andere gezellige groep mensen deze workshop volgen? Dat kan!

Vul het onderstaande bericht in en geef hierbij jullie voorkeur van dag en tijd aan. Dan neem ik contact met je op om de details te bespreken.

We maken er graag een speciale en onvergetelijke ervaring van, perfect voor allerlei gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendinnenuitje.

#vrijgezellenfeest #familiedag #vriendinnenuitje #Aalsmeer #Kudelstaart #Nederland

 

Ik kan niet op bovengenoemde workshops datums.

En wil graag op de hoogte blijven van nieuwe datums.