Mocktails & Cocktails workshop

Ooit we eens van een Mocktail of Cocktail met thee als basis thee ingrediënt geproefd?  Het is goddelijk!

Laat je verrassen tijdens deze 2 uur durende workshop !

Met heerlijke verse premium thee van Thee & Kaart in combinatie met en zonder drank leer jij hoe je eenvoudig een thee Mocktail en thee Cocktail kunt maken.  Deze workshop is een avond vol genieten, een ware smaakpupillen explosie en natuurlijk is er genoeg tijd om met de andere deelnemers te lachen en te kletsen. 

Na deze avond weet jij als geen ander, dat thee geen suf imago heeft maar je deze kunt inzetten voor hippe zomerdrankjes.

 

Stel je eens voor: een verfrissende Mocktail of Cocktail met een twist, waarbij thee de stralende ster van het drankje is. Hemels, toch? Nou, bereid je voor om verrast te worden tijdens onze 2 tot 3 uur durende workshop!

Met de heerlijkste premium theeën van Thee & Kaart, zowel met als zonder alcohol, leer je de kunst van het maken van verbluffende thee Mocktails en Cocktails. Het wordt een avond vol pure verwennerij, een waar festijn voor je smaakpapillen, en er is meer dan genoeg tijd om te genieten van het gezelschap van mededeelnemers terwijl we samen lachen en kletsen.

En het beste van alles? Na deze betoverende avond ben jij de ultieme kenner, degene die weet dat thee allesbehalve saai is, maar juist de ster van hippe zomerdrankjes kan zijn!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens de recepten in een ebook mee naar huis, zodat je thuis kunt blijven genieten van deze heerlijke creaties. Dus kom langs en laat je onderdompelen in de wereld van thee-gebaseerde verrukkingen. We kunnen niet wachten om je te zien stralen als een ware thee-cocktailmeester!