Kaarten

In een tijdperk vol apps en e-mails blijft er iets magisch aan een handgeschreven kaart - een tastbare herinnering van zorg en aandacht!

Bij Thee & Kaart hebben we dit sentiment omarmd en zijn we begonnen met het ontwerpen van verschillende soorten unieke kaarten. Zo ontstonden onze exclusieve kaarten met beperkte oplage met thee teksten. Niet alleen bijzonder om te ontvangen, maar ook om te versturen!

 

Laat jouw theeliefhebber, de ontvanger niet alleen genieten van een prachtig ontworpen kaart, maar voeg ook een vleugje theeplezier toe aan hun dag.

Speciale proefzakjes om mee te sturen vindt je bij de theesoorten in de webshop.

Met onze kaarten creëer je een blijvende indruk en verspreid je een beetje vreugde in de wereld 

Kaart met envelop

€ 2,99

Kaart met envelop

€ 2,99

Deze kaarten zijn ontworpen door theesommelier Benita en bevatten speciale thee-boodschappen voor de echte theeliefhebber.

Laat je ontvanger dus niet alleen genieten van een prachtig ontworpen kaart, maar voeg ook een vleugje theeplezier toe aan hun dag. Verspreid warmte en genegenheid met elk gebaar, en maak van elk moment een speciale herinnering met een kaart van Thee & Kaart." In onze webshop bij thee vindt je bij elke thee soort een proefverpakking. Super leuk om mee te sturen met de kaart.

Sale!

Postgelukjes / AANBIEDING

€ 3,99 € 1,25
Sale!

Postgelukjes / AANBIEDING

€ 3,99 € 1,25

Ontdek onze postgelukjes ...

Een schattige doosjes gevuld met een buisje thee en een theefilter. Verkrijgbaar in verschillende varianten. De postgelukjes zijn niet alleen een liefdevol geschenk om te ontvangen, maar ook een prachtige verrassing om te versturen naar dierbaren. Elk doosje is zorgvuldig samengesteld en bevat een heerlijke thee.

Verspreid vreugde en warmte met onze postgelukjes en laat de ontvanger genieten van een moment van puur plezier en ontspanning.

Aanbieding ivm houdbaarheid van de thee in buisjes. Houdbaar tot half mei 2024. Natuurlijk kun je de thee na de datum die vermeld staat op de verpakking nog drinken, maar wettelijk gezien ben ik met verkoop verplicht om me te houden de houdbaarheids datum. Vandaar nu een vette korting op deze toffe postgelukjes.

 

Mini kaartje

€ 1,00

Mini kaartje

€ 1,00

Ontdek onze schattige en liefdevolle kleine kaartjes, verkrijgbaar in verschillende teksten!

Deze kaartjes zijn perfect als toevoeging bij een cadeau, of gewoon om spontaan te geven of te versturen. Ze zorgen gegarandeerd voor een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger. Met hun hartverwarmende boodschappen verspreiden ze vreugde en liefde, of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon zomaar.

De maat van het kaartje is: 8 cm hoog en 5 cm breed.