Handige accessoires voor het zetten van thee en kruidenthee:

Zeg vaarwel tegen thee van wisselende sterkte met dit handige maatschepje voor losse thee, een onmisbare toevoeging voor elke theeliefhebber.

Gebruik:
1 schepje gevuld met losse thee is perfect voor één kopje thee. Voor een hele pot thee gebruik je 3 schepjes en geniet van een perfect gebalanceerde smaak.

Geniet op een moeiteloze manier van een kopje thee of een hele theepot met losse thee. Vul de theefilter met thee en hang deze simpelweg in je mok of theepot.

Thee zeef

€ 7,99

Thee zeef

€ 7,99

Eenvoudig en handig een kop thee zetten met losse thee ... dat gaat gemakkelijk met deze theezeef.

Schep jouw favoriete losse thee in deze zeef en hang deze in je beker of theepot. Na gebruik kun je de theezeef op het bijgeleverde lekbakje zetten. Zo kun je daarna nogmaals je thee gebruiken voor het maken van een kop thee.

Thee ei

€ 2,50

Thee ei

€ 2,50

Deze thee ei is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. Hij kan zowel worden gebruikt voor het zetten van een kopje thee  of theepot.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Handig voor het bewaren en vers houden van je thee en kruiden:

Ontdek dit prachtige, matzilverkleurige theeblikje met een koepelvormige deksel. Met een diameter van 53 mm en een hoogte van 70 mm, is dit blikje perfect geschikt om 20-25 gram thee van gemiddelde grofte in te bewaren.

Wil je graag een etiketsticker van jouw favoriete thee bij dit blikje? Laat het me gerust weten, dan voeg ik deze graag voor je toe.

Rond groot blik

€ 3,99

Rond groot blik

€ 3,99

Groot blik voor ca. 100 gram thee.

Ideaal om thee en kruiden vers te houden.

 

Kruiden en thee kunnen slecht tegen warmte en zonlicht. Bewaar daarom je thee en kruiden nooit in een glazenpot. 

Voor het zetten van koude thee en kruidenthee

Met deze handige tea maker zet je moeiteloos je favoriete thee klaar. Hoewel hij vaak wordt gebruikt voor het maken van verfrissende ijsthee, kun je er ook thee in zetten die je als wijnvervanger wilt drinken. Het glas van deze fles kan temperaturen van 0 tot 100 graden Celsius aan, waardoor hij perfect is voor zowel koude als warme thee. Schenk de thee in wijnglazen en de fles wordt een prachtige eyecatcher op tafel. Ideaal voor gebruik op feestjes of tijdens gezellige (alcoholvrije) borrelavonden.