Verveling tijdens de lockdown is vanaf nu verleden tijd!

Gepubliceerd op 30 januari 2021 om 09:18

Er lijkt geen einde aan te komen aan die lockdown.

Mensen om ons heen worden ongeduldig en verlangen weer naar het oude normaal. En om heel eerlijk te zijn... dat wil ik ook!

 

Gewoon weer naar een gezellige verjaardag, waar ik veel te laat naar huis ga met een slokje wijn teveel op. Waar ik vreselijk heb gelachen en alle oude bekende weer heb gezien en gesproken.

 

Van die feestjes waarvan mijn pubers hun ogen gaan rollen.... MAMMMMM ik schaam me dood voor jou!!! 

 

Of die woensdag en vrijdag ochtenden, waarvan er vanaf het schoolplein al gelijk een moeder/vriendin mee naar huis komt om een bakkie thee te doen. We beloofde altijd, dat het een kort bakkie zou worden, omdat we ons huis nog moeten soppen. Maar vervolgens elkaar rond 12 uur verschrikt aankeken.... WATTTT IS HET AL ZO LAAT!!!!!!

 

En het klinkt misschien heel raar... maar ik mis zelf de vergaderingen op mijn werk. Gewoon even bijkletsen met mijn collega's onder 't genot van een lekkere cappuccino of groot glas thee. 

 

Gelukkig ben ik een optimistisch persoon die liever vooruit kijkt ipv achteruit. Die altijd mogelijkheden zoekt in wat wel kan. En ik heb goed nieuws...... Er kan nog een hele hoop. We  moeten alleen zelf de slingers op hangen in deze tijd.

En daarbij wil Thee & Kaart jou helpen!

Als je je eens verveeld kijk dan naar het volgende lijstje....  Wie weet zit er wat voor je tussen. (zie download)

 

7 Tips Tegen Verveling Tijdens Lockdown
PDF – 222,5 KB 393 downloads

 

Liefs Benita

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.