Geef een cadeau dat herinneringen creëert en glimlachen oproept !

Geef een belevenis cadeau!

Met deze workshop cadeaubon wordt het ontdekken van de theewereld een ware traktatie! Of het nu gaat om het samenstellen van je eigen kruidenmelange, het leren zetten van de perfecte kop thee of het genieten van een uitgebreide theeproeverij terwijl je je eigen servies stipt, deze bon belooft een smaakvol avontuur vol aroma's en gezelligheid.

Workshop Cadeaubon

€ 24,99

Workshop Cadeaubon

€ 24,99

Met deze cadeaubon geef je niet alleen een geschenk, maar ook de belofte van kostbare momenten samen.

Deze bon opent de deur naar thee ontdekkingen vol plezier en verbondenheid. En het beste van alles? De ontvanger heeft een heel jaar de tijd om te kiezen welke workshop het beste bij haar past.

Geef een belevenis cadeau en laat de mooie herinneringen beginnen!

Met deze cadeaubon kunnen gelukkige ontvangers deelnemen aan elke workshop die Theesommelier Benita aanbiedt bij Thee & Kaart.

 

Geef met de cadeaubon een geschenk dat de zintuigen prikkelt en de geest verkwikt!

Met deze veelzijdige cadeaubon kunnen gelukkige ontvangers zichzelf verwennen met een scala aan theeën, aromatische kruiden, prachtige theeaccessoires en boeiende magazines bij Thee & Kaart. Of ze nu op zoek zijn naar een verfijnde groene thee, een rustgevende kruidenthee, een elegante theepot of een inspirerend magazine vol met thee-weetjes en recepten, deze bon biedt een wereld aan mogelijkheden om van te genieten.

Deze bon is verkrijgbaar in verschillende bedragen. En wordt feestelijk ingepakt.