Ontdek de verfrissende wereld van onze ijsthee 

Ontdek de verfrissende wereld van ijsthee! Op warme dagen biedt het niet alleen verlichting voor je dorst, maar ook een scala aan smaakvariaties die elke slok tot een nieuwe ontdekking maken. Laag in calorieën en boordevol antioxidanten, het is een gezond alternatief voor suikerhoudende dranken. Experimenteer met fruit en kruiden voor jouw perfecte mix, of kies voor een cafeïneboost met zwarte of groene thee. Liever geen cafeïne boost? Kies dan voor de rooibos variant.

En het beste? Het is gemakkelijk te maken, zodat je thuis kunt genieten van deze verfrissende traktatie!

 

Ontdek onze verfrissende Losse Thee IJsthee varianten:

Ontdek onze verkwikkende Kant & Klare IJstheezakjes varianten:

Onze handige ijstheezakjes, vakkundig vervaardigd met onze unieke theemachine, maken het bereiden van ijsthee een fluitje van een cent.

Plaats gewoon een zakje in je waterkan, voeg koud kraanwater toe en laat het geheel 4 uur lang in de koelkast staan voor een intense smaaksensatie.

Heb je haast? Geen probleem! Doe simpelweg een zakje in een longdrinkglas, voeg water toe en laat het een paar minuten trekken.

 

Ontdek onze ijsthee accessoires:

Natuurlijk kun je ook in een handomdraai ijsthee maken met onze losse thee en handige tea maker. Ontdek hier al onze verrukkelijke ijstheesoorten

Vraag hier GRATIS het IJsthee ebook aan

met daarin 6 verschillende zetmethodes en een ijsthee recept.