Moederdag Workshop Zaterdag 25 mei 2024

Verwen jezelf, je moeder en je zussen met een onvergetelijke ervaring tijdens onze speciale moeder/dochter theemelange workshop.

Samen gaan jullie aan de slag om een unieke theemelange te creëren, speciaal afgestemd op jullie smaakvoorkeuren en bijzondere band. Terwijl jullie genieten van heerlijke thee, wordt er ook gezorgd voor een smakelijke chocoladefondue, waardoor de middag extra gezellig en smaakvol wordt.

Het belooft een gezellige en memorabele middag te worden, gevuld met leuke herinneringen en bijzondere momenten. Kom en vier Moederdag op een unieke manier, omringd door de mensen van wie je houdt! Als blijvende herinnering wordt er een prachtige moeder/dochter foto gemaakt, en nemen jullie natuurlijk jullie eigen unieke moeder/dochter theemelange mee naar huis.

Vier jullie moeder dochter relatie op een bijzondere manier met onze speciale workshop!

Tijdens deze unieke ervaring ga je samen met je moeder een moeder-dochter theemelange creëren, samengesteld met thee-ingrediënten die perfect passen bij jullie als moeder en dochter. Benieuwd hoe dit proces verloopt?

Theesommelier Benita begeleidt jullie stap voor stap tijdens de workshop. Aan het einde van de sessie krijgen jullie allebei jullie eigen moeder/dochter theemelange mee naar huis.

Als kers op de taart wordt er tijdens de workshop een prachtige moeder-dochter foto gemaakt, als blijvende herinnering aan deze speciale dag. Om de workshop nog feestelijker te maken, kunnen jullie tevens genieten van een kleine mini-chocoladefondue.

Deze unieke workshop is de perfecte gelegenheid om samen quality time door te brengen en mooie herinneringen te creëren op een bijzondere en onvergetelijke manier!

Een perfecte mix van gezelligheid, creativiteit en lekkernijen voor een onvergetelijke dag!

Bij mooi weer genieten we buiten onder onze sfeervolle overkapping, omringd door de natuurlijke schoonheid. Maar maak je geen zorgen als het weer wat minder is; bij koud en regenachtig weer verplaatsen we de workshop gewoon naar binnen in het sfeervolle theeatelier, waar het gezellig en warm is. Zo kunnen we altijd samen genieten, ongeacht de weersomstandigheden!

Waar:  Thee & Kaart (Galvanistraat 18, Kudelstaart)
Wanneer: Zaterdag 25 mei
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Let op: Beperkte aantal plekken beschikbaar.

Wil je deze workshop liever op een ander moment met je eigen familie doen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op om een privéworkshop te plannen op een dag en tijd die voor jullie het beste uitkomt. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke ervaring te creëren!