Welkom bij Thee & Kaart, waar we mensen verbinden door middel van thee en kaarten. In ons drukke leven is het belangrijk om even de tijd te nemen voor elkaar. Hoe bijzonder is het om een handgeschreven kaart te ontvangen te midden van een wereld vol appberichten en e-mails? En met een kopje thee erbij wordt dat moment extra speciaal! Gezellig samen thee drinken zorgt ervoor dat je de alledaagse beslommeringen even kunt vergeten, en dat je echt kunt genieten van een moment van geluk.

 

Als theesommelier en creatieveling vertaal ik de dorpen Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Nieuw-Vennep en Bovenkerk naar thee, oftewel de Dorpsthee. Daarnaast ontwerp ik theecadeautjes voor particulieren en bedrijven op aanvraag. Als trotse maker van bedrijfsthee voor verschillende ondernemingen, zoals kapsalons, coaches en luxe jachten, ben ik gespecialiseerd in het creëren van unieke theelijnen en theeblikken.

Verder verzorg ik relatiegeschenken en personeelsgeschenken op maat voor bedrijven, variërend van minimaal 1 cadeau tot maximaal 1000 cadeaus, met of zonder drukwerk erbij. Zo hebben diverse bedrijven al bij mij besteld voor speciale gelegenheden zoals de Dag van de Zorg, de Dag van de Pedagogische Medewerker en als kerstcadeau.

 

Benieuwd waar 'KAART' vandaan komt in onze bedrijfsnaam? Laat me je dat vertellen. Mijn liefde voor schrijven ontstond toen ik in 1991 mijn man ontmoette en kort daarna voor een jaar naar de andere kant van de wereld vertrok. In die tijd schreven we wekelijks brieven en stuurden we elkaar kaarten. Het was een periode waarin de brievenbus wekelijks uitpuilde, maar waarin de mensen die ik liefhad altijd dichtbij waren.

De schrijfkriebels kwamen terug tijdens de coronatijd, toen ik weer kaartjes begon te sturen en er telkens een theezakje bij deed. Wat bedoeld was als een genietmoment tijdens het lezen van de kaart, bleek voor de ontvangers hartverwarmend te zijn. Daar wilde ik iets mee doen, en zo ontstond Thee & Kaart: een bedrijf dat klaarstaat voor iedereen die wil genieten van meer dan alleen een kopje thee.