Thee en Kaart verbind mensen doormiddel van thee en kaarten. Even de tijd en aandacht voor elkaar nemen in ons gehaaste leven. Hoe leuk is het om een handgeschreven kaart van iemand te ontvangen in een wereld vol app berichten en mailtjes. Met een kop thee erbij is dat helemaal een cadeautje!

Gezellig samen thee drinken zorgt ervoor, dat je de dagelijkse beslommeringen even vergeet. Een moment van geluk en genieten.

 

Ik organiseer verschillende workshops en maak theecadeautjes voor particulieren en bedrijven op aanvraag (mail:  info@thee-kaart.nl)

 

Als theesommerlier en creatieveling heb ik de dorpen Aalsmeer, Kudelstaart, Amstelveen, Nieuw-Vennep en Bovenkerk vertaald naar thee. Of te wel de Dorpsthee. 

 

Inmiddels zijn er verschillende bedrijven (zoals kapsalons, coache, Luxe Yacht) waarvoor ik hun eigen theelijn en theeblikken heb ontworpen. 

 

En verzorg ik voor bedrijven relatiegeschenken/personeelsgeschenken op maat. Je kunt voor allerlei theecadeau wensen bij mij terecht.

Minimaal 1 cadeau en maximaal 1000 cadeau's met of zonder drukwerk erbij. Zo zijn al verschillende bedrijven u voorgegaan om in grote aantallen theecadeautjes bij mij te bestellen. O.a. voor dag van de zorg, dag van de pedagogische medewerker en als kerstcadeau. 

 

Op de startpagina van deze website vindt u de pagina,s naar de verschillende mogelijkheden.

 

Wie zich afvraagt waar nou  'KAART' vandaan komt in de bedrijfsnaam, dat vertel ik je graag. 

Ik heb naast thee drinken ook een grote liefde voor schrijven. Toen ik mijn man in 1991 ontmoette, vertrok ik 1 week later naar de andere kant van de wereld ... van Amsterdam vloog ik naar Auckland - New Zealand om 1 jaar weg te blijven.

In die tijd waren er nog geen mobieltjes. We schreven elkaar wekelijks een brief of stuurde elkaar een kaart. En in die tijd deed ik, dat ook met mijn familie en vriendinnen. Gevolg ... een brievenbus die wekelijks weer uitpuilde. Heerlijk, want door die brieven en kaarten waren de mensen die ik zo lief had altijd dichtbij. Ik bleef betrokken met alles wat hun beleefde.

 

De schrijfkriebels zwakte weer af toen ik terug kwam in Nederland. Maar deze kwam in alle hevigheid weer terug in de corona tijd. Ik stuurde weer kaartjes en deed daar steeds een theezakje bij. Wat bedoeld was als geniet moment tijdens het lezen van de kaart. Dat dit voor de ontvangers zo hartverwarmend was besefte ik pas na alle reacties hierop. 

 

Daar wilde ik wat mee. Juist die verbinding met elkaar, het laten blijken aan de ander, dat je aan diegene denkt, echt even de tijd nemen voor de ander en samen geniet momenten creëeren, daar ga ik voor! 

 

En zo ... zo  ontstond de naam Thee & Kaart.

 

Een bedrijf wat klaar staat voor iedereen die wil genieten van meer dan alleen een kopje thee.